Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 7 November 2014

Bila masa nak main?


Assalamualaikum w.b.t.. Ini luahan seorang bapa.. Masa nak pergi kerja sebelah pagi, anak tidur.. Bila sampai rumah lepas balik kerja, anak dah tidur.. Habis tu bila masa nak main kan.. Kat office asyik terbayang muka anak, tapi seharian tak dapat main.. Nasib badan.. Itu la yang terjadi hari ni dan beberapa kali sebelum ni..

Macam Zara, kalau dia dah penat main seharian waktu siang, terlelapnya mata lepas maghrib, ada ketika sampai ke pagi la tidur kalau tak de yang mengacau.. Tapi kalau dia terjaga, memang pukul 11:30 atau 12 malam la tidurnya pula.. Papa tak kisah, layan je walaupun tak cukup tidur.. Tengok anak bermain depan mata, memang boleh menghilangkan penat.. Tapi malam ni, diiringi dengan hujan, Zara dah tidur dari pukul 8 lagi.. Nampak dari gaya, memang esok dah tu bangun..

Bangun tu tak sure la sebelum Eraz keluar rumah pergi kerja, atau lepas Eraz keluar pergi kerja.. Hehe..

3 comments:

  1. asalam..alamak kesian pula kan dibangunkan..tu lena sangat zara..bagi lah dia rehat tidur tu masa membesar anak ...betul..hehehe

    ReplyDelete
  2. alahaiiilena zara tido..bila ada masa free abg eraz leh main dengan zara

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.