Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 1 November 2014

RINDU ANAK ISTERI


Assalamualaikum w.b.t.. Tak tahu kenapa hari ni, kat office duk teringat kat Zara dan wife.. Rasanya dah 2 kali call kot.. Mungkin ada satu perasaan yang tak dapat digambarkan dan diluahkan kat sini kot.. Apa-apa pun, sangat indah!! Wassalam..

6 comments:

  1. Alhamdulillah..sentiasa ingat anak dan isteri tu sesuatu yang memang semua isteri2 nak dari suami nya..heheh

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..sentiasa ingat anak dan isteri tu sesuatu yang memang semua isteri2 nak dari suami nya..heheh

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..sentiasa ingat anak dan isteri tu sesuatu yang memang semua isteri2 nak dari suami nya..heheh

    ReplyDelete
  4. Ahaii..merindu sudah. Adatlah suami rindu isteri, si ayah rindu anak. Hehe. Call lagi bagi hilang rindu tu.

    ReplyDelete
  5. Eloklah tu eraz..suami kena selalu ingat anak dan isteri..

    ReplyDelete
  6. bagus, bkn snang nak jumpa suami yg ngaku rindu isteri mcm ni.hehehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.