Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 16 November 2014

Ter'padam' stress

Assalamualaikum w.b.t.. Semalam masam mencuka kan kat office.. Tapi walupun moody, tak reti nak balik awal juga.. Pukul 7 pm juga sampai rumah.. Sebabnya ada kerja urgent dan important kena siapkan..  Nasib baik hari ni cuti, dapat la luangkan masa hari ni cuti sehari bersama dengan Zara.. Semua perasaan semalam hilang terus..

Zara dari pagi lagi bangun macam dia nak pergi nursery.. Sebabnya dia dah terbiasa macam tu.. Eraz sendiri, walaupun tak cukup tidur semalam sebab tidur lewat, melayan anak seharian, ok jer.. Jumaat Sabtu, wofe dah jaga, so hari ni Eraz pulak.. Siapa kata suami tak dapat jaga anak sendirian kan.. Hehe..

Tugas sebagai pelajar pula, memang malam je la boleh laksanakan dengan cemerlang.. Lagi selesa lepas Zara tidur.. Kalau tidak, tak boleh nak tumpu sangat.. Rasa nak melayan dia main je la.. Kecuali kalau masa tu memang masa dah suntuk nak siapkan assignment dan masa dah suntuk untuk study.. Bukan senang tu dah handle 3 tugas dalam satu masa kan.. But macam biasa, berjalan mengikut arus..

5 comments:

  1. Waaa papa yg hebat. Good luck.. Semoga kuat itk tempuhi segalanya..

    http://www.papaglamz.com/?m=1

    ReplyDelete
  2. goodluck bro jgn stresss
    www.kucinghitam.net

    ReplyDelete
  3. hebat nih..ni baru betul2 hero..:p

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.