Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 8 November 2014

Tangis Yang Tiada Noktah

Tangis Yang Tiada Noktah
Tangis Yang Tiada Noktah | Drama Cerekarama TV3

Assalamualaikum w.b.t.. Rasa macam dah lama tak tengok lakonan Nasha Aziz.. Sebut sahaja Nasha Aziz, siapa yang tak kenal kan.. Lepas lama tak muncul, malam ni Nasha kembali dengan drama Tangis Yang Tiada Noktah bersama Eizlam Yusof dan Khatijah Tan.. Eraz tak sure tentang jalan cerita dan sinopsis drama Tangis Yang Tiada Noktah ni.. Tapi yang pasti, bermula dari angkara keangkuhan, semuanya akan berakhir dengan penyesalan.. Nak cerita panjang pun tak boleh.. Jadi kita tengok dulu drama Tangis Yang Tiada Noktah tu malam ni.. Wassalam..

4 comments:

  1. asalam ala layan blog tak ada tengok lah..biasa berita jam 8 tak mis..lebih2 lagi tragedi di Cameron..banjir lumpur..kajian dikatakan adanya kerapuhan struktur tanah yang di buka secara tak bersistem...kesian yg jadi mangsa..

    ReplyDelete
  2. Cantik ..... Dah tua2 pon masih kekal maintain hehhe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.