Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 10 November 2014

Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI Bulan OKTOBER 2014

Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI Bulan OKTOBER 2014

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Macam biasa, Eraz akan umumkan blogger yang tersenarai dalam Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI secara Bulanan.. Kali ini ialah Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI Bulan OKTOBER 2014.. Berikut adalah senarainya..
  1. Kathy R'bain
  2. Ismi Ana
  3. Mardiah Diana
  4. Etuza Etuza
  5. deno
  6. Akif Imtiyaz
  7. Mohamad Khairil
  8. Ainim Suju
  9. Farah Waheda Wahid
  10. Nadia Johari
Tahniah kepada Kak Kathy R'bain kerana berjaya menempatkan diri di tempat teratas.. Jadi seperti biasa sebagai penghargaan, Eraz akan hadiahkan top-up RM 10 kepada beliau.. Tanda penghargaan kecil.. Apa-apa pun, jutaan terima kasih diucapkan kepada semua yang sudi komen di blog Eraz..

Kepada semua Top 5 yang tersenarai, blog mereka semua akan dimasukkan ke dalam Bloglist Eraz sepanjang bulan Oktober 2014.. Tunggu pengomen tegar blog ERAZ FADLI bulan November 2014 pula.. Terima kasih diucapkan kepada semua pengomen yang sudi singgah dan komen di blog Eraz..

#Tanpa korang, blog ni mungkin tidak bernyawa

22 comments:

  1. wah..tahniah kepada semua... sikit lagi je nak masuk top 5 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk support selama ni.. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasih untuk support selama ni.. :)

      Delete
  3. tahniah kepada semua yaa !

    jemput singgah

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk support selama ni.. :)

      Delete
  4. Tahniah ...hehehe kita pon ada ...tq tq Eraz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk support selama ni.. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Terima kasih untuk support selama ni.. :)

      Delete
  6. eheh..nama kitala..hehee...abg eraz kite jumpe kat photoshoot kbba..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk support selama ni.. :)

      Delete
  7. asalam eraz..ooo tersenarai juga etuza alamak kepoh lah Etuza ni..ok tak apa..berbesar hati juga. Cuma tak ada pun blog Pesona & Mustika bloglist..tak nampak..nda taulah jika mata dah kabur..hehehe gurau ja ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk support selama ni.. :)

      Delete
    2. Malam tadi annouce.. Lepas masukkan.. Dah ada kan? Hehe..

      Delete
  8. ooooo baru nak masukkan faham2 maafi saya ya..oktober bloglistkan..huuu!!! bestnya berjaya c=curi hati Eraz..lama dah berangan nak masuk blog list kat sini...

    ReplyDelete
  9. macam ini lah pula antara cara nak upgraed pemgomen tu macam2 cara kan etuza cara sendiri juga..

    ReplyDelete
  10. Salam singgah pagi Eraz...wahh...masih tersenarai nama Diana dalam blog Eraz...tahniah juga untuk semua yang tersenarai...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.