Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 9 November 2014

Tab masih tak ok..

Assalamualaikum w.b.t.. Ore klate kato, putuh angin atau maksudnya hilang mood nak update blog sebab tab masih tak sempat nk pergi format.. Tak dapat nak snap gambar yang diinginkan untuk buat entri.. Apa-apa pun, hari ni geng office ada ajak pegi main boling kat KB Mall.. Tapi tak dapat dah plan nak balik Machang dan pergi melawat kawan yang baru kematian ayah..

Alhamdulillah pagi tadi dah pergi jumpa dia.. Eraz bawa Zara.. Lepas tu terus ke rumah Ma Abah sebab Ma pun kurang sihat.. Muka nampak letih sangat.. Orang tua kan, makan pun tak lalu.. Tanya nak makan apa, tak dijawabnya.. Ajak nak pergi klinik, katanya biarkan dulu..

5 comments:

  1. waalaikumussalam abg eraz. biasalah ragam orang2 lama. bersabar je lah

    http://jmbelog.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Biasa tab nie,,.cepat betol depa minta format...cik akak entah berapa kali format tab.....semoga mama eraz cepat sembuh

    ReplyDelete
  3. salam singgah sini Eraz...orang tua lebih perlukan kasih sayang dan perhatian saat2 macam ni dan banyakkan bersabar...

    ReplyDelete
  4. Semoga makcik cepat sihat mcm biasa

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.