Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 5 November 2014

Twilight Turtle Night Light

Twilight Turtle Night Light
Twilight Turtle Night Light

Assalamualaikum w.b.t.. Sebenarnya pernah nampak dalam FB sebab ada kawan postkan kat wall dia.. So tanya dia masa tu, kat mana jual kan.. Dia bagitau, tak tahu sebab dia pun jumpa gambar je.. Tapi hari ni, ternampak lagi sekali Twilight Turtle Night Light ni.. Terus dalam kepala, menarik ni kalau belikan untuk Zara.. Kalau tak dapat warna biru, warna hijau pun jadi lah.. Warna biru tu real sikit kan.. Siapa pernah beli benda ni?? Share-share..

9 comments:

  1. cikdagu dah follow sini.. follow back... #kelabbloggerbenashaari

    ReplyDelete
  2. ramai yang jual benda nie sekarang..kat fb bersepah..hihi

    ReplyDelete
  3. Saya pena bli,bez.....muzik dia pun ok....rm30 je hrganya kn....:)

    ReplyDelete
  4. Lampu2 dlam turtle tu tukar2,kan.mcm cute je...

    ReplyDelete
  5. Cutelah. Leka tengok cahaya tu terus tido. Angel Love Soldier

    ReplyDelete
  6. tak pernah beli..anak2 ganas..heheh..tapi ada lah kawan yang jual..kalau nak pi la contact dia.ni fb dia..https://www.facebook.com/adminpuanbee?fref=ts

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.