Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 6 November 2014

#awakkatmane


Assalamualaikum w.b,t.. Awak Kat Mane.. Mesti ramai dah dengar lagu ni.. Parodi pun dah banyak kot.. Eraz memang tengok APM baru tapi tak penuh la.. Tak perasan pulak lagu ni ada dinyanyikan di awal-awal majlis.. Alert balik lepas tertengok ulangan.. Alert tu pun sebab dah tertengok satu parodi seorang lelaki ni buat dengan tiga watak menggunakan lagu Awak Kat Mane ni..

Mula-mula dengar macam menyampah dan meluat sama macam ayat yang digunakan dalam akhbar di atas tu.. Macam lagu dangdut pun ada kan.. Lucu pun ada.. Tapi memang sampai sekarang, lagu Awak Kat Mane nyanyian Taufik Batisah macam terdengar-dengar sebab selalu juga Zara pasang video parodi tu.. Hehe.. 

5 comments:

  1. hmm lagu apa tu?? tak pernah dengar pun

    ReplyDelete
  2. Eraz awak kat mana ..tak klik blog pesona & mustika ..hehehe mesti terkejut kan..best ja lagu tu, sebab zara yg still baby pun dah suka

    ReplyDelete
  3. entah la..tak pernah dengar pun...;p

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.