Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 3 November 2014

Curi masa ke Kuala Lumpur ..


Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar masa Eraz cuba mencurik masa 'larik' ke Kuala Lumpur untuk satu event.. Alhamdulillah semasa entri ni di tulis, Eraz dah selamat sampai ke Kelantan.. Macam biasa, jika Era kerja pada hujung minggu iaitu Jumaat dan Sabtu, Eraz akan dapat cuti Ahad dan sehari lagi tu, Eraz pilih Isnin untuk minggu ni.. Jadi perancangan boleh ON.. Dapatkan tiket AirAsia, fly!

Semua ni gara-gara ke event Sesi Fotografi Kelab Blogger Ben Ashaari.. Lokasi studionya ialah di Mycreativepixel Studio, PV 128, Setapak dan penajanya ialah Cosmoderm, @wiidaribbon, @shazaamalina, @etty_garib @yanneskay, @tyasalmid.. Untuk cerita penuh, Eraz akan tulis dalam satu entri khas nanti.. Tunggu..

11 comments:

  1. berkobar-kobar nak baca cerita penuh...ha ha ha...Farah pun tak taip lagi eraz... hik hik hik, tak sempat lagi ni... erazzz beli apa untuk zara? Ha ha ha, nak sibuk sikit...

    ReplyDelete
  2. Tungg ah turun kL. ^_^ tak sabar tunggu cerita full.

    ReplyDelete
  3. hebatlah....patutlah nmpk geng2 kelab ben post gmbr byk2..:)

    ReplyDelete
  4. wah..sempat lagi tu..untung kalau kerja macam tu..boleh cuti lagi..:)

    ReplyDelete
  5. Bestnya dapat turun KL walaupun hanya curi2 masa....hehe....

    ReplyDelete
  6. Wah..sessi fotografi. Ala2 artis gitu tuan eraz kita

    ReplyDelete
  7. Asalam Eraz..sampaikan salam dengan semua kelab blogger Ben ya..sampaikan salam Etuza

    ReplyDelete
  8. saya dah follow blog ini kalau sudi follow balik dan lawat blog ini selalu
    http://bicarabihah.blogspot.com/
    terima kasih

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.