Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 26 November 2014

Tonton Setitis Kasih Darmia Episod Akhir

Tonton Setitis Kasih Darmia Episod Akhir | Assalamualaikum w.b.t.. Eraz memang pernah dengan tentang drama ni.. Lakonan Nelydia dengan Sharnaaz.. Silapnya ditayangkan di TV9.. So rating orang tengok tu tak setinggi di TV3 atau Astro la jawabnya.. Tup-tup malam ni, family belah isteri ni duk tunggu drama Setitis Kasih Darmia ni.. Rupanya episod akhir.. Nak cerita detail, memang tak tahu la sebab tak tengok dari awal.. Selalu je terlepas siaran.. Tapi malam ni, tengok je la.. Episod akhir ni nampak dah macam nak happy happy ending..
#Selamat menonton Setitis Kasih Darmia Episod Akhir

6 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.