Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 15 November 2014

Bila sesuatu bermain dalam kepala


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni macam biasa, berada di pejabat.. Esok dapat la cuti sehari.. Sehari lagi tu, tak pasti lagi.. Maybe ambil hari Rabu kot.. Tak de program khas di hari cuti melainkan habiskan masa dengan Zara atau balik rumah Ma Abah di Machang.. Sekarang ni hujan, kalau nak bawa Zara ke mana-mana, susah la sikit.. Kalau tak, boleh je bawak p main kat taman ke apa kan..

By the way, balik kepada topik asal ni.. Sebenarnya ada sesuatu yang bermain dalam kepala ni.. Dalam minda ni duk fikir sesuatu yang boleh hilangkan fokus kat pejabat.. Kekangan lain juga main peranan.. Fuh!! Walaupun di lunch break sekarang, tapi Eraz tak keluar pegi mana-mana sebab rasa macam tak de mood.. Errrrmmmm.. Cool Eraz Fadli, cool!!

5 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.