Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 11 November 2014

Ikan Keli Berlado


Assalamualaikum w.b.t.. Mula-mula tu nak google Ikan Keli Masak Pedas.. Dalam kepala, mesti dah tahu boleh mana yang sangkut.. Test google.. Tadaaaa... Sekali memang betul sangkut kat blog Che Mat Gebu kita.. Tapi Che Mat guna tajuk resipi Ikan Keli Berlado.. Sama je kan.. So siapa yang masak Ikan Keli Berlado ni, boleh ke blog Che Mat Gebu or klik link INI..

Tiba-tiba la pulak kan teringin nak google dan makan Ikan Keli Berlado ni.. Haha.. Serius, memang ni salah satu makan favourite Eraz.. Tambah-tambah kalau pergi kat Restoran Syakila di Kota Bharu ni, ikan keli berlado ni la yang Eraz cari dulu.. Haha.. Kawan-kawan pejabat dan isteri sendiri pun memang alert dengan hal ni.. Haha.. Memang sedap.. 

Kalau makan tiap-tiap hari tu tak la.. Pergi kedai tu pun, jarang-jarang ni.. Isteri masak kat rumah pun jarang-jarang untuk ikan keli berlado ni kan.. Mesti la boring kalau nak hadap hari-hari.. Kalau korang sendiri, mesti ada makanan favourite kan? Mesti ke telan tiap-tiap hari? Maksud Eraz jenis makanan macam ni la.. Tolak la ice cream ke, coklat ke, roti ke kan.. Bukan boleh jadi boring jugak ke? Hehe..

Kredit Gambar : Blog Dapur Tanpa Sempadan

7 comments:

  1. nampak sedappp...kalau la sy makan ikan keli..ahhh nikmatnya..tp xlepas tekak plak..sy xboleh mkn ikan keli..so sad...:(

    ReplyDelete
  2. elak makan hari2. nanti jemu terus takmo makan dah..hahaha

    ReplyDelete
  3. makanan kegemaran yang pastinya bukan nask dan lauk2 la..heheh..cemuih aih makan nasik nih..ekekek

    ReplyDelete
  4. Sedapnya ikan keli berlado ni....

    ReplyDelete
  5. hehe..kalau hari-hari dah tak jadi favourite lagi la :)

    ReplyDelete
  6. Anak ke3 mmg suka sgt mkn keli berlada ni..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.