Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 1 November 2014

Segmen : Blogwalking By DayangDeno #2


Assalamualaikum w.b.t.. Petang ni Eraz nak guna peluang ni untuk join Segmen : Blogwalking By DayangDeno #2.. Sangat simple.. Tajuk pun suka hati je nak buat camne.. Tapi Eraz copy tajuk segmen la.. Dalam masa yang sama, boleh promosi kan.. Siapa yang berminat untuk join, boleh klik banner di atas..

17 comments:

  1. selamat bersegmenn n blogwalking Eraz..esok katanya nak datang KL, selamat berfotoshoot lah ye :P

    ReplyDelete
  2. nanti kalau sudi,singgah la blog kite

    http://pandaboystory.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih atas penyertaan Abe di segmen DayangDeno :) Nanti Jangan lupa semak link di Senarai Peserta ya .. Good luck dan selamat blogwalking! ^_^

    ReplyDelete
  4. haii saya datang dari segmen yg sama :)
    jom singgah blog saya pulakk :D Bits & Pieces

    ReplyDelete
  5. singgah sini dr segmen yg sama.. selamat bersegmen bro :)

    ReplyDelete
  6. Done follow. Singgahlah kalau sudi
    http://jangohorres.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  7. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... jemput ke blog Fiza
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama n follow (^_^)

    ReplyDelete
  10. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen yang sama.
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  12. jemput join segmen :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-pencarian-bloglist-disember-by.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.