Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 22 November 2014

Masa untuk release tension !


Assalamualaikum w.b.t.. Pada mulanya memang register masuk untuk Bowling Tournament ni.. Tapi semalam cancelkan sebab ada sesuatu yang buat rasa macam tak de mood nak main.. Tapi hari ni, kawan-kawan minta main juga dan create satu team.. Alahai.. So, tak pe, sahut cabaran dan boleh juga release tension.. At least boleh keluar dari office untuk 'main-main' kan.. Entri terbaru pun tak sempat nak update pagi tadi..

7 comments:

  1. xpe. sekali sekala kena release tension. kalau tak mahu tepu pikiran, hehehe,,,

    ReplyDelete
  2. Asalam Eraz, wah main dengan baik2 ya. ok tq sebab akhirnya sudi jadi bloglist ..terharu dihargai..

    ReplyDelete
  3. Wah hebat tu join lah kan pertandingan..boleh jadi bahan berblog lah Eraz..betul kan...)

    ReplyDelete
  4. ok la tu..dari dok opis je..kan??heheh

    ReplyDelete
  5. Tak pernah main bowling.. Hehe..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.