Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 27 August 2014

Kids Learning Carpet


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni nak survey Kids Learning Carpet untuk Zara.. Bila dah masuk umur setahun lebih ni, rasanya Zara dah perlukan beberapa sesuatu untuk dia belajar.. Zara pun nampaknya suka benda-benda macam buku ni.. Rasanya banyak dipasaran sekarang Kids Learning Carpet.. Nak cuba cari yang bagus dan harga yang bagus juga la kan.. Korang pernah beli Kids Learning Carpet ni? Selalu kalau beli online, kat mana? Kongsi-kongsi..

9 comments:

  1. Kalau kat sini (rawang) jual merata2 tmpt. Kat pasar malam pun ade. Tp tu la, tgk kualiti pulak. Kat rumah ana ade 3 4 karpet utk kanak2 ni. Rase2nye Eraz leh search kat pesbuk. Ade jual, tp ana tak ingat page ape namenye.

    ReplyDelete
  2. Wahhh menarik nya ada karpet macam ni...tak pernah jumpa lagi bro..hehe

    ReplyDelete
  3. Tak pernah beli dan ena baru tahu benda ni.. boleh beli untuk anak buah ena...

    ReplyDelete
  4. bestnya carpet ni. mesti zara suka nanti

    ReplyDelete
  5. carpet pun boleh dijadikan benda yang bermanfaat kalau kene caranya kannn ;))

    ReplyDelete
  6. Ada beli jugak utk Akif tapi bukan online punya ..beli dengan bantuan sorang kawan ...tak ingat la pulak mana dia tlg belikan ..

    ReplyDelete
  7. Budak-budak sekarang memang suka benda-benda macam ni :) Dulu budak ni pun suka.. setiap hari mesti baca buku.. bila dah besar ni yang haha

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.