Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 3 August 2014

Mula kerja .. !!

Assalamualaikum w.b.t.. Raya memang raya betul agaknya sebab assignment dan study nak finalm exam memang tinggal terus.. Haha.. Mulai esok, kena la disiplin kan diri semula.. Atur jadual untuk study dan buat assignment.. Semester ni nak kasi 'meletop' sikit.. Haha..

By the way, esok dah mula kerja!! Apa perasaan? Bila dah lama cuti, feel tu memang tak best.. Tapi kena kerja jugak kan.. Kalau tak, nak makan apa kan.. Hehe..

5 comments:

  1. Hmmm...kat sini dah start sekolah dan kerja. Hehe..

    ReplyDelete
  2. rasanya monday blues esok. haha

    ReplyDelete
  3. Ahahaha..masih mood raya lagi ke? Ehem! XD

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.