Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 18 August 2014

Blueberry Cheese & Oreo Cheese

Assalamualaikum w.b.t.. Next week ada majlis jamuan kecil-kecilan di office.. Untuk kami-kami sahaja.. Mulanya nak buat besar-besaran.. Tapi menghormati mangsa dan keluarga mangsa MH17, kami buat sekadar berkumpul ahli keluarga kawan-kawan office je.. Disebabkan masa yang takde sebab kalau nak ikutkan, memang tak de cuti ni, direct je kerja.. Cuba nak dapatkan kek Secret Recipe je la.. Blueberry Cheese & Oreo Cheese ok ke? Hehe..




9 comments:

  1. ok erazzz, ini adalah favourites Mummy Ash ok??? Tetiba lunch nak cari kek...

    ReplyDelete
  2. Blueberry cheese ngan oreo cheese, dua2 pun okey. :) sib baik ana bukan antu cheese, kalau tak boleh leleh air liur menengok entri Eraz yg nih. :D

    ReplyDelete
  3. sangat okay tu. belanja kita sekali please..hahaha

    ReplyDelete
  4. perghh.. deno dah la terliur kek secret recipe ni byk hari dah...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.