Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 3 August 2014

Hantu Selfie

Hantu Selfie | Assalamualaikum w.b.t.. Mulanya dalam kepala nak layan drama Hantu Selfie lakonan Zizan Razak dengan Emma Maembong.. Sure ada unsur lawak kan walaupun tajuk macam seram sikit.. Sekali imbas masa tengok promo, drama Hantu Selfie ni macam drama bersiri omputih tu, Ghost Whisperer.. Tapi tak tahu la sejauh mana best ke tak..

Drama Hantu Selfie, "Salleh, seorang yang suka mengambil gambarnya sendiri dan memuat naik kedalam internet.. Satu hari, secara tidak sengaja beliau telah terambil gambar hantu cantik bernama Emma..".. Kesudahan? Kenalah tengok Hantu Selfie tu..

Wife memang nak tengok tapi dah pesan awal-awal suruh booking rekod.. Mana la tahu tertidur awal atau ada hal lain.. So, dah rekod siap-siap.. Lepas-lepas ni la tengok drama Hantu Selfie ni..

6 comments:

  1. selamat malam..BW ni..malam2 tengok seram tu sampai mimpi hantu ..hehehe selamat menonton ya

    ReplyDelete
  2. hahahaha cerita hantu lawak la ni ye.. tadi baru nampak iklan cerita ni kat TV XD

    ReplyDelete
  3. Best ke ceritanya. tak tengok pula. jarang tgk tv. hehe

    ReplyDelete
  4. Cam best je. Bile citernye? Adekah dah terlepas time? Wuuu~

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.