Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 14 August 2014

Hasil Kreatif # Mangga


Assalamualaikum w.b.t.. Sebelum Eraz masuk dewan exam sekejap lagi, nak share satu gambar hasil kreatif yang ber'idea' asal dengan mangga.. Dengan mangga, dia boleh berimaginasi dengan lukisan-lukisan tu.. Cuba untuk jadi kreatif macam ni.. Tapi, belum berhasil lagi kot.. Haha..


9 comments:

  1. dah banyak hasil kreatif mcm nie yg sy tgk..pandaikan mereka..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah pagi Eraz..wahh..kreatifnyer..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. saja ja mai singgah pagi2 ni dan datang dari blog MiaLiana.com ;-) kreatif betui

    ReplyDelete
  4. Mangga pun jadi laaa..sebelum ni biskut. Haha. Kreatif sgt. Mana p0n b0ley. :D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.