Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 14 August 2014

Hasil Kreatif # Gunting


Assalamualaikum w.b.t.. Gunting? Dengan gunting pun jadi.. Kalau kita tengok dengan mata kasar, memang nampak macam real kan.. Sebenarnya Eraz ada jumpa lagi beberapa hasil kreatif yang menggunakan barang lain.. Tapi ada sesetengah gambar tu tak sesuai dengan tontonan umum.. So terpaksa la cancel share.. Kalau jumpa lagi, Eraz akan kongsikan.. Insyaallah..

#Masih belum habis mode study.. Ada satu paper lagi..

5 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.