Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 9 August 2014

Kerajaan Malaysia nak tutup Facebook?


Assalamualaikum w.b.t.. Siapa ada terbaca berita ni? Berita semalam ke hari ni, Eraz kurang sesuai.. Tapi pagi tadi Eraz ada terbaca di mStar Online.. Nak tutup ke tak, terpulang lah kepada kerajaan.. Tapi benda pertama yang Eraz terfikir ialah kesian kepada rakan-rakan kita yang mencari pendapatan melalui Facebook.. Bila dah tutup, macamana dengan mereka? Camne nak jana pendapat lagi untuk menyara hidup kan..

Yes, memang ada banyak kes salah guna Facebook.. Tapi berapa percent? Inilah orang kata, kerana nila setitik, rosak susu sebelanga.. Apa-apa pun, kita tunggu dan lihat.. Mungkin tidak kot..

#Penyalahguna hanya segelintir..

5 comments:

  1. serious nak tutup ? macam tak percaya .. hm kenapa eh ?

    ReplyDelete
  2. Hoho...mungkin ada sebab kerajaan nak tutup fb nie..
    Kita tunggu dah lihat je..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam ptg sabtu Eraz..btl ker nak tutup ni..

    ReplyDelete
  4. TUTUP pon OK jugak huhuhuhu .UMMALAND kan ader

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.