Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 19 August 2014

Bagaikan burung hantu ..

Assalamualaikum w.b.t.. Burung hantu tu istilah yang diberikan oleh orang-orang tua pada mana-mana orang yang suka berjaga malam.. Betul tak? Ini nak dikaitkan dengan Eraz.. Kalau musim nak siapkan assignment dan nak final exam, bukan main mencabar lagi nak berjaga.. Tapi bila dah habis musim tu, ok la pulak kalau berjaga.. Tak mengantuk walaupun badan letih.. Itu la semua dipengaruhi oleh psikologi..
#Lama nya tak cuti.. Berminggu kerja direct..

5 comments:

  1. waalaikumussalam.
    biasalah abang eraz. kadang2 bila waktu kerja mengantuk tak terhingga. tapi bila di rumah tak mengantuk pula. memang adat agaknya.

    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Biasa la , waktu tengah malam je yang senang nak buat kerja tanpa sebarang ganggu.

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen url blog kak mia.
    Jom singgah blog mommy Irra => irrayyan.com
    Satu lagi kan, klu time mencari barang yg kita nak tu xjumpa. bila xperlukan ada pulak. geram sungguh. padahal dah geledah teruk.

    ReplyDelete
  4. memang betul, time ada kerja tu lah time ada something tulah rasa mengantuk yang amat... hu hu hu...mencabar minda betul...

    ReplyDelete
  5. ha'ah.. deno zaman blaja dulu selalu bejaga malam.. dah habis blaja pun terbawak sampai skrg^^

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.