Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 25 August 2014

Selfie | Disebalik cahaya


Assalamualaikum w.b.t.. Ini namanya tak de kerja.. Bila tak de kerja, nampak sesuatu yang menarik, try la selfie.. Masa ni petang nak balik kerja.. Kat parking kereta pun boleh.. Try sekeping gambar.. Selfie la apa lagi.. Test ok ke tak.. Tup-tup tengok, not bad juga dengan ada cahaya dibelakang.. So, boleh la share sedikit sebanyak kat blog.. Haha.. Jangan muak tengok muka tu ya.. Ya la, asyik upload gambar Zara je, papanya pun nak la interframe juga.. Haha..

13 comments:

  1. selfie dibalik cahaya pun hensem papa zara tu... hehe

    ReplyDelete
  2. amboiii papa zara kemain...ha ha ha...sekali sekala....

    ReplyDelete
  3. hebat tajuk tue.
    heheh..
    papa pn jeles sama zara nie.
    hehe.

    ReplyDelete
  4. kalau selfie sekarang...orang sekeliling dah tak kisah, pcl pon dah selalu sangat ... OK apa?

    ReplyDelete
  5. makin bercahaya la muka..kekeke...ada nur! :P

    ReplyDelete
  6. Ooohh amik aura cahaya matahari gitu yek hehehe :D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.