Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 14 August 2014

Wahai handphone ..


Assalamualaikum w.b.t.. Pasti ramai yang pelajar di sini kan.. Korang bawa masuk handphone tak dalam dewan peperiksaan? Kalau bawa masuk, off ke atau silent kan dengan vibrate? Kalau ada orang call atau message, mengganggu tak kalau ada vibrate? Haaaaa.. Eraz memang awal-awal tak bawa masuk dalam dewan exam.. Harap maaf la.. Serius sangat mengganggu tambah-tambah kalau ada orang call.. Memang off atau dengan kata lain, handphone tu tak turut serta semasa menjawab soalan..

Selalunya lepas selesai jawab soalan exam, mesti ada miss called dan sms.. Kalau nampak urgent, terus return call or reply sms.. Terpaksa demi untuk tidak mengganggu semasa menjawab soalan peperiksaan..


9 comments:

  1. yupS! sllu siletkn je..then ltak kt luar dewan peperiksaan...

    ReplyDelete
  2. Betul . Lagipun tengah exam kan . Kalau ada paper , wani tinggalkan henset dekat rumah je .

    ReplyDelete
  3. silent atau off lebih selamat..

    ReplyDelete
  4. Nad bawak tapi silent dan tak buat vibrate pun..heheh

    ReplyDelete
  5. Diana tak tau nak komen ni,sb tak pena menghadapi situasi mcm ni..tpi bgi Diana lebih baik offkn hp tu adalah lebih baik..hehe..

    ReplyDelete
  6. selalu saya offkan terus...takpon silent tanpa vibrate...

    ReplyDelete
  7. Lebih baik silent kan. Baru leh fokus jawab soalan exam kan.

    ReplyDelete
  8. hehehe..masa kathy exam dulu xda hp lagi..hehehehe..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.