Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 21 August 2014

Status Payment Unsuccessful tapi ..


Assalamualaikum w.b.t.. Ini satu kepelikan yang berlaku apabila Eraz membeli belah secara online di XXXXXX Malaysia.. Bila semak status ni di lawan web, katanya Payment Unsuccessful tapi masalahnya Eraz siap print resit lagi.. Camne tu.. Dah email pada yang berkenaan beberapa hari lepas, tapi belum ada feedback.. Tunggu sampai hari ni atau esok, kalau tak respon, kena up satu lagi tindakan.. 

#Siapa pernah terlibat dengan kes yang macam ni?

4 comments:

  1. Ena setakat ni belum pernah lagi.. hurmmmmm hope everything gonna be okay

    ReplyDelete
  2. entah la...Sally punya kes terbalik...status unsuccessful, tapi sally dapat service dia..hehehe

    ReplyDelete
  3. Huhu..hati2 ngan pembelian barangan online ni Eraz.

    ReplyDelete
  4. Hmmm..ssh beli on9..ada² je xkena..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.