Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 12 August 2014

Capai Pageview 2 Juta !


Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Semalam blog erazfadli.com berjaya mencapai pageview 2,000,000.. Alhamdulillah.. Mulanya nak try capture pageview yang tepat, berjaya tapi masa tu masih lagi 1,999,999.. Cuba refresh, dah jadi 2,000,002 rasanya.. So fikir-fikir, cuba buat entri tengahari ni je la.. Apa-apa pun, terima kasih banyak-banyak kepada semua pengunjung yang setia ke sini sehingga mencapai pageview 2 Juta.. Alhamdulillah.. Teruskan support korang.. Thank you so much!

12 comments:

  1. Wow!! gila hebat!!! tahniahh abg eraz... ena baru je berapa viewers.. sob!

    ReplyDelete
  2. Perghh..dahsyat tuh..2 juta.

    ReplyDelete
  3. tahniah...belum sampai ke tahap tu lagi eraz..

    ReplyDelete
  4. tu dia...
    pencapaian yg harus dibanggakan.

    ReplyDelete
  5. Tahniah atas satu pencapaian yang amat membanggakan. Semoga terus menghasilkan update yang terkini dan keep in touch dengan readers ya :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah...teringin juga nak capai pageview yangbcam nie...tahun depan ko baru nak capai..hihi

    ReplyDelete
  7. Giliran aku pulak nak buat 3 juta,haha

    ReplyDelete
  8. perghhh!!!! blogger terkenal...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.