Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 29 August 2014

29 Ogos ke 1 September | Astro Percuma Untuk 3 Hari


Assalamualaikum w.b.t.. Ingat lagi tak Ahad lepas, siaran Astro bermasalah? Ahad lepas Eraz kerja.. Balik je dari kerja, nampak TV tak on.. Tanye wife sebab dia sampai dulu.. Katanya tak de siaran.. Seolah-olah macam hujan.. Tapi kat luar macam ok je.. Tak de pun hujan.. Angin ribut pun tak.. Masa tu channel Astro Mustika ok rasanya.. Tapi TV3, Astro Ria, tak boleh..

Nak report ke? Biarlah dulu.. Astro dalam proses upgrade sistem kot.. Tup tup, malamnya macam ok dah.. So belek-belek kat FB, memang bukan kat sini je.. Boleh kata seluruh Malaysia rupanya ada masalah.. So! Memang ada terdengar yang Astro akan buka semua channel secara percuma sebagai ganti.. Tup-tup rupanya hujung minggu ni.. So baca ni..

Bermula 29 September 2014, Pukul 6.00 Petang sehingga 1 September 2014,  Pukul 11.59 malam, Astro akan beri siaran percuma untuk semua.. Bagi Eraz, tak de effect sangat kot sebab tak tengok TV sangat.. Channel yang ada sekarang pun tak habis nak tengok.. Apa-apa pun, enjoy!!

6 comments:

  1. Sama jg kat tmpt Diana...ingatkn dari keadaan cuaca...rupanyer memang ada gnguan...nak tengok cerita Tuan Rumah Pembantu Rumah tak dapat2...

    ReplyDelete
  2. kena balik Penang tgok tv sampai lebam!

    ReplyDelete
  3. ni tanda penghargaan atau tanda minta maaf astro sebab last week tak ada siaran?? ehehehehee

    ReplyDelete
  4. emm melekat la depan tv, pening nak pilih chanel mana best..haha, strategi yg bagus dari Astro.

    ReplyDelete
  5. Patut pun...lama dh sebenarnya tak on tv

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.