Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 18 August 2014

Bila Zara nak berjalan ..


Assalamualaikum w.b.t.. Biasa bila budak kecil baru nak belajar berjalan.. Semua tempat yang dia boleh berpegang, dia akan cuba bangun.. Tapi kalau nak berjalan, kena pimpin la.. Walker dah ada, tapi macam tak best je.. So nak try beli sesuatu yang baru.. Kalau dapatkan Walker-to-Wagon™ - Fisher Price ni ok ke? Siapa pernah beli?

10 comments:

  1. thinking of getting the same for Ash as well eraz...hik hik hik, tapi berdiri pun tidak lagi...cuma dah belajar berpaut lah sekarang...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eraz...baik juga ni boleh buat zara berjln nanti...:)

    ReplyDelete
  3. Nampaknye Zara bakal dapat "kaki". Siaplah pasni main kejar mengejar je la ngan Zara. Haha.

    ReplyDelete
  4. comel jugak walker tu, mesti zara suka...

    ReplyDelete
  5. hehehe lepas ni lari lari la si comel tu... yeay!! Comel tgok budak2 baru dapat kaki

    ReplyDelete
  6. Zaman makin canggih. Ok jugak ni..

    ReplyDelete
  7. Kena beli la satu untuk Zara ...moga2 Zara cepatla berjalan ..Nanti ke sana ke mari la dia tanpa batasan..

    ReplyDelete
  8. sesuai sangat rasanya untuk zara belajar berjalan ni

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dan salam singgah selasa Eraz...wahh...tak lama lagi Zara bebas nak ke mana2 ni...

    ReplyDelete
  10. anak buah deno pernah pakai mende alah ni^^

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.