Thursday 16 May 2013

Selamat Hari Guru

Assalamualaikum w.b.t.. Hari Guru tanggal 16 Mei memang diraikan oleh semua rakyat Malaysia.. Masih ingat dalam ingatan tentang sambutan Hari Guru.. Jika ada sambutan, sibuk mencari hadiah untuk cikgu.. Nak bagi pada semua guru memang tak mampu la.. Jadi hanya untuk guru-guru terpilih je la setiap tahun..

Selamat Hari Guru, Eraz nak ucapkan pada semua guru di Malaysia terutama guru-guru yamg telah berbakti mengajar Eraz bermula dari Tadika, sekolah rendah, sekolah menengah, kolej matrikulasi dan universiti.. Selain tu untuk kawan-kawan Eraz yang bergelar guru antaranya Zamani, Mija, Ieja, Joe, Ibu Shimah, Sharah, Wahida dan semua-semua yang lain la.. Juga rakan blogger yang bergelar guru.. Selama Hari Guru..

Kata-kata sempena Hari Guru : Jasa guru-guru memang sangat besar.. Jasanya akan dikenang sampai mati.. Ilmumu juga akan digunakan sampai mati.. Betapa besarnya jasa guru-guru.. Guru ibarat lilin.. Lastly, Selamat Hari Guru..

Published with Blogger-droid v2.0.10

4 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.