Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 16 May 2013

Wiper Kereta punyer turn ..

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah selamat sampai rumah petang semalam walaupun selepas terpaksa menunggu hujan lebat reda.. Mungkin sebab jarang-jarang guna wiper, tiba-tiba bila terguna dengan agresif sebab hujan lenpbat, terus rosak terus.. Rasanya rosak moto kot.. Baru je baiki kereta ni (kereta wife) dan habis RM 600++.. Ini timbul masalah wiper pulak.. Sabau je la..

#Nasib baik kereta sendiri masih ok dah tak pernah meragam.. Tahniah untuk keretaku.. ;D

Published with Blogger-droid v2.0.10

11 comments:

  1. Nampak sgtttt lama x hujan kan :)

    ReplyDelete
  2. kesiannya. harap tabah! hehe

    ReplyDelete
  3. beli brand bosch untuk wiper yang baik dan tahan lasak, akak baru jer tukar wiper untuk kereta, tukar sebelah jer rm 20.00 then nak kena tukar lagi sebelah...tengok jenis kenderaan menggunakan size wiper berapa inci, kalau cermin luas wipernya mahal.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.