Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 13 May 2013

Benda lupa kembali dalam tandas !

Assalamualaikum w.b.t.. Dah ready-ready nak tidur semalam, tiba-tiba kepala ligat pulak berfikir.. Biasa la kan, time kita tenang, banyak perkara yang akan kita fikirkan.. Siapa pernah alami, contohnya di pejabat.. Masa kat pejabat, banyak benda kena fikir.. Mesti ada yang terlupa.. Tapi bila masuk je toilet, tak kisah la nak kencing atau buang air besar, secara tiba-tiba semua benda yang lupa tadi, terus kembali ke minda.. Siapa pernah alami? Kalau boleh, masa tu nak keluarkan kertas dan pen untuk tulis apa yang dah ingat balik tu.. Nak buat itu, nak buat ini, nak telefon orang tu, nak telefon orang ni.. Nak tanya itu, nak tanye ini.. Hehe..


18 comments:

  1. pernah juga alami... he he he...

    ReplyDelete
  2. ha ha ha..satu lagi, time solat..tgh2 angkat takbir, time tu la bru nk igt barang hilang

    ReplyDelete
  3. Aaah penah gak jadi camtu, yg xbley blah, time2 camtu la bru nak tringat! haha

    ReplyDelete
  4. laa.. baru perasan. hehe..
    ingatkan kite sorang je yg macam tu., :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... mmg semua org alami kot.. hehe

      Delete
  5. haha...memang betul kalau masuk bilik termenung nie,....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. nama pun bilik termenung.. hehe

      Delete
  6. Pernah.. Selalu time nak mandi macam2 yang dah lupa datang balik.. Hehehehe..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.