Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 1 May 2013

Wordless Wednesday #8 : Coklat Syiling !

Salah satu coklat favourite masa kecil dulu.. Siapa pernah rasa? Kalau nak compare dengan kesedapan coklat jenama yang lain, memang tak boleh compare la.. But, ada kenangan di situ.. (Rasa macam dah lari entri Wordless Wednesday.. Haha..)

Published with Blogger-droid v2.0.10

17 comments:

  1. Wah, coklat syiling was very popular dulu. Sekarang masih lagi dijual tapi orang prefer beli Cardbury, Ferrero Rocher, etc. dh... Still, kenangan manis masih disimpan dgn coklat syiling.. ^^

    ReplyDelete
  2. memang lari pun... heheheh takpe la... sekali sekala apa salahnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab wordless wednesday blog ni baru 8.. hehe.. ade je yg nk tulis... hehe

      Delete
  3. hantaran kahwin pun slu dgubah dgn coklat ni.. berseni tu biarpun murah :)

    ReplyDelete
  4. coklat duit syiling nie memang sedap dan kaya kalau makan....ada value tu..

    ReplyDelete
  5. wah, coklat yg dah hilang ditelan zaman..feveret coklat time kecik2 dulu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang pun masih wujud ni... ;D

      Delete
  6. saya pernah makan coklat ni tapi tak suka sangat sebab terlalu manis ditekak saya..hahaha

    ReplyDelete
  7. sdap2..kecik2 dlu slalu mkn..:)

    ReplyDelete
  8. wah.. faveret saya juga dulu-dulu. Tapi dulunya sedap lagi berbanding yang sekarang.

    Jemput ke blog saya.

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  9. penah makan tapi rasa xberapa sedap..ada yang panggil coklat tahi gigi sbb melekat kat gigi..hehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.