Friday, 17 May 2013

Sebenarnya Saya Isteri Dia Episod 6

Assalamualaikum w.b.t.. Malam ni rupanya dah episod 6 untuk drama Sebenarnya Saya Isteri Dia.. Mesti semua orang dah tahu tentang sinopsis drama ni.. Seriusnya Eraz tak tengok dari awal.. Jadi tak faham sangat.. Tapi episod 4, sempat tengok Full.. Tapi malam ni, tengah cuba tengok full bagi espisod 6..

Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia ni lakonan Izzue Islam dan Tiz.. Menarik juga sebenarnya drama ni.. Tapi malangnya tak sempat nak follow.. Nak rekod tu, kadang-kadang terlupa.. Episod 6 nampaknya mereka berada di kampung.. Datangnya Kimi, lagi buat hubungan mereka seakan tegang.. Last sekali kantoi dengan Tok Wannya.. Tapi elok juga kot sebab maybe boleh merapatkan hubungan mereka.. Cuba layan Episod 7 la pulak minggu depan... Iklan TV3 ni lama giler! Adoi..

#Tiz memang nampak muda jika bertudung.. Bagi yang tak tahu, drama Sebenarnya Saya Isteri Dia salah satu drama bertudung Tiz..

Published with Blogger-droid v2.0.10

14 comments:

  1. waalaikumussalam mmg best drma nie.. epsod sblm ni bolh tgok kt tonton.com kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat nak tgk kat sana.. hehe

      Delete
  2. tak sempat nak tonton drama nie....

    ReplyDelete
  3. sebenarnya kak mia tak sempat nak tengok citer ni dari mula. tu yang tak tengok lepas2 tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eraz pun tengok mana yang sempat.. semalam tgk yang rekod.. hehe..

      Delete
  4. suka2 sangat ngan drama nie.. br terasa nak bukak channel tv3 kalau ada drama cam nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... knp sebelum ni tak nak buka?

      Delete
  5. layan laa citer ni ! best arr jugak. em cuma, izzu dh nak kawen.. frust ! hahahh

    http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/05/8-photo-shoot-bajet-hensem-abang-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe, kumbang bukan seekor.. ;D

      Delete
  6. best drama nie. sampai siap beli novel lagi nak tahu endingnya. :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.