Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 22 May 2013

Rasa macam dah kembang muka ni ..


Assalamualaikum w.b.t.. Bila tengok-tengok diri sendiri yang terbaru ni, rasa muka ni macam dah kembang.. Dulu ada orang kata, sebelum kahwin, kurus.. Lepas kahwin, maybe juga masih kurus.. Tapi bila nak jadi bapak, mula naik.. Errmmm.. Ada betul ke? Hehe.. Kena kawal ni baik-baik ni.. Dah kembang tu, rasanye macam muka yang tak berapa nak handsome ni pun berubah.. Hehe..

#Gambar terbaru yang diambil oleh rakan office selepas mesyuarat pagi tadi.. Masuk mesyuarat dengan perut lapar, tapi diakhir mesyurat ada makanan.. Terus isi perut! Terima kasih kepada penaja yang bertudung pink tu.. ;)

27 comments:

  1. assalamualaikum eraz....wah sedapnya siap ada macam2 makanan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. makan sampai kenyang.. ;D

      Delete
  2. heheh. jg pemakanan n senaman prlu ada.

    ReplyDelete
  3. Selalunya memang ada betul nyer.. sebab isteri dah jaga.. makan dah teratur.. kembanglah sikit... hihihi :D

    ReplyDelete
  4. wah banyaknya food....kim salam laa pd si tudung pink tuh...i miss her cook..heeheheh

    Molek jugak naik badan...i sokong...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... sdg naik skang ni.. haha..

      Delete
  5. haha..muka tembang la bgus..

    ReplyDelete
  6. makanan sedap2 depan mata..huhu

    ReplyDelete
  7. tak pelah kembang sikit....
    yang penting sihat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu... sihat lg penting.. ;D

      Delete
  8. kuat ye makan. meeting mmg byk makanan.huhu

    ReplyDelete
  9. hahaa. itu namanya bahagia >.<

    http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/05/awas-perempuan-lelaki-itu-buaya.html

    ReplyDelete
  10. berselera nampaknya....biar kembang pipi jangan kembung perut, hehe...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.