Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 9 May 2013

Patut la berat sangat rasanya ..


Assalamualaikum w.b.t.. Ingin masa untuk taip entri petang ni.. Teringat tentang handphone ku yang sangat canggih tu.. Kenapa la sangat 'berat' bila nak buka sms atau nak reply... Rupa-rupanya, bila di semak, dalam inbox ada 2489 sms.. Adoi.. Patut la berat giler handphone cap ayam aku ni.. Hehe.. Delete ALL !

#Kesan 'luka' pada handphone masih kekal

#Kenangan terindah

23 comments:

  1. byk betul mesej..yg xpenting tu wajib delete all..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kdg2 ade yang penting.. sebab tu sebelum ni tak delete ALL..

      Delete
  2. tak suka msj mngarut mcm ni. slalu dtg!

    ReplyDelete
  3. banyak tu. memang tak pernah check ke?

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kdg2 tak sedar msg dg byk.. dh slow, baru perasan..

      Delete
  4. hehehhe....eraz hpone ader cap ayam jugak yer...tp sardin cap ayam mahal hooo...

    mselim3

    pls: jangan mare..mselim3 lagi hpone nokia classic 6120..huhuhu..

    ReplyDelete
  5. Simpan meseg banyak-ii boleh beratkan telefon dan kadang-ii mseg baru tak boleh masuk .

    ReplyDelete
  6. Amboi....tah tahun bila punya sms lah tu..smpai 2k..:P

    ReplyDelete
  7. Telefon memang mcm tu.. Mesti selalu padam mesej yg tdk penting supaya ringan.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang-kadang tak sempat nak padam terus..

      Delete
  8. banyaknya sms yang tak terdelete....dah delete rasa ringan sikit....

    ReplyDelete
  9. samalah dengan Farah ni pun Eraz... email ker, text messages ker...melambak dalam phone ni yang x delete...he hehe...

    ReplyDelete
  10. selalu dapat mesej macam tuu.. dann.. selalu x layan.. hihi

    ReplyDelete
  11. uikkkk banyak betul tu.... delete aje la..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.