Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 2 May 2013

Kenapa aku jadi malas ...

Kenapa aku jadi malas ...

Assalamualaikum w.b.t.. Kenapa aku jadi malas petang ni? Sampai office petang tadi daripada outstation ke Besut, Terengganu, rasa macam penat sangat.. Mengantuk.. Mungkin sebab penat drive kot pergi balik pastu bercampur dengan jalan jem situ sini.. Panas lagi.. Kena mandi, baru badan segar.. Rasa berpeluh plus muka berminyak dah tadi.. Kerja ada yang kena settlekan ni.. Nak cuti untuk mengundi lagi.. Alahai.. Cuba juga siapkan kerja.. OUT!

#Minda terbayang nak balik jumpa isteri dan makan masakan isteri je ni.. Serta nak rasa gerakan baby dalam perut.. Hehe..

23 comments:

  1. alololol! bestnya...nk jadi ayah dah nanti..

    ReplyDelete
  2. Saya pun selalu malas. Hahaha
    dtg sini kot2 lah ada tips nak jadi rajin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom kita cari tips untuk jadi rajin..

      Delete
  3. wah .. kemain luahan hati ayah ni .. hehe

    ReplyDelete
  4. walaupun terasa malas... tapi masih ingat isteri dan baby... ok lagi tu....

    ReplyDelete
  5. huh..kalo ingat keje kat opis tu memang rasa tak cukup nafas..adoi..

    ReplyDelete
  6. Nanti dah keluar baby tu, rasa macam tak mau tinggal je tau? huhuhu.

    Jemput ke blog saya.

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  7. tadi deno ke bandar KT pun jem.. malas dha kuar rasanya...

    p/s: jom join segmen deno? :) LUPUS awareness!^^ http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah, nanti Eraz join,. ;D

      Delete
  8. rasa malas tak per jangan rasa down ini lagi bahaya....huhu

    ReplyDelete
  9. Thanx sebab sudi komen.. ;D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.