Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 25 May 2013

Sepak Raga Likung Kain Pelikat

Assalamualaikum w.b.t.. Sepak raga likung kain pelikat, siapa pernah dengar..? Permainan terakhir untuk Karnival Sukan Zon Timur kali ini.. Tahu peraturan?

Setiap kumpulan ada 10 orang.. Seorang tidak boleh sepak raga tu melebihi 3 kali.. Hanya 2 kali dibenarkan jatuh dan jika jatuh kali ke-tiga permainan akan ditamatkan.. Permainan berlangsung 3 minit.. Jika ianya jatuh 3 kali dalam masa sebelum 5 minit, permainan akan ditamatkan..

Alhamdulillah, dalam 3 negeri berkenaan, Kelantan menang!

#Bersiap sedia nak balik Kelantan.. Tengah tunggu result keseluruhan..

Published with Blogger-droid v2.0.10

19 comments:

  1. Futsal kain pelikat pun ada kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. susahnya nak main futsal dengan kain pelikat..

      Delete
  2. wow.. siap kain pelekat...

    pls: maaf tidak selalu berkunjung.

    ReplyDelete
  3. Ade penah dengar, tp xpenah try main , boleh ke girl main ? HEHE

    ReplyDelete
  4. nie game rakyat....kelakar laks pakai kain sarung.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaupun pakai kain sarung, ade seluar.. hehe..

      Delete
  5. assalamualaikum eraz...wah tak pernah tengok lagi ni...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam.. kire cerita baru la ya.. hehe..

      Delete
  6. wahhhh... best ni... eraz join tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz main boling je kak mia.. ;D

      Delete
  7. err tak pernah tengok. he. first time denga. >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tahu lepas ni akan jumpa dengan orang yang main game ni.. ;D

      Delete
  8. wah ! siap ada kain pelikat :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.