Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 7 May 2013

Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI Bulan April 2013


Assalamualaikum w.b.t.. Seperti biasa pada setiap awal bulan, Eraz akan umumkan blogger yang tersenarai dalam Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI Bulanan.. Kali ini ialah Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI Bulan April 2013.. Ada sedikit perubahan berbanding Top 10 sehingga 17 April lalu.. Berikut adalah senarainya..


Tahniah sekali kepada Sukma Haron kerana berjaya menempatkan diri di tempat teratas.. Jadi sebagai penghargaan, Eraz akan hadiahkan top-up RM 10 kepada beliau.. Saguhati biasa je.. Tanda penghargaan..

Kepada semua Top 5 yang tersenarai, blog mereka semua akan dimasukkan ke dalam Bloglist Eraz sepanjang bulan Mei 2013 ini.. Tunggu pengomen tegar blog ERAZ FADLI bulan Mei 2013 pula..

22 comments:

  1. Thanks Eraz because terpilih sekali lagi sebagai pengomen tegar bulan april....wakawaka,,,,....

    ReplyDelete
  2. wah...dapat topup rm10 tu. tahniah.

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  3. Wah..tahniah! kepada pengomen tegar HUHU...saya xberapa nak tengar. jd silent reader je la :D apa pun sy nk tag E'raz join GA ni http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx sebab sudi singgah sini... ;)

      Delete
  4. wahhhh thanks eraz.... kak mia tersenarai...

    ReplyDelete
  5. try nak menjadi pengomen tegar...tapi masa mengatasi segalanya..hanya waktu berkesempatan shj boleh nak menyinggah sini...insyallah sentiasa akan melawat kawan2 blogger bila ada masa terluang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. singgah sini pun, Eraz dah berterima kasih..

      Delete
  6. wah...masih ada...thanks eraz...tahniah kepada semua pengomen tegar, dan tahniah kepada kak sukma haron sebab berjaya menempatkan diri di tempat teratas... ^_^

    ReplyDelete
  7. hoho.. ade jugak aku erk... :)

    ReplyDelete
  8. wah..tahniah kepada yang berjaya :D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.