Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 1 May 2013

Drive-thru di malam yang tak berapa nak buta lagi !

Assalamualaikum w.b.t.. Plan nak 'belasah' burger seringgit setengah je.. Tapi sebab kedai burger yang biasa di beli tu tutup, terus je la ke drive-thru di KFC Kubang Kerian.. Ramai pulak kereta yang beratur.. Waktu malam musim sekarang ni, meriah! Kiri kanan kebanyakkannya bercahaya dengan pondok-pondok parti..

#Kali ni, siapa yang tak pergi mengundi, akan dapat dikenaspasti sebab tak de kesan dakwat di jari telunjuk! ;D

Published with Blogger-droid v2.0.10

17 comments:

  1. pergh.. layan beger time malam cam ni, teliur2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu dpt burger seringgit setengah atau dua ringgit setengah tu, lg best,
      .. :D

      Delete
  2. ahaha..suka nota kaki tu. wow..beli burger KFC ke?

    ReplyDelete
  3. belanje la satu...pastu post taw...hehehe

    ReplyDelete
  4. selalu keluar malam makan angin jer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti masuk angin dalam perut.. Hehe

      Delete
  5. Replies
    1. Jom buat program jln2 carik pasal di kelantan.. best!

      Delete
  6. hurmm...sedapnya layan burger di tengah2 malam...nak nak dapat zinger burger...ekekekeke....

    ReplyDelete
  7. wow..lyan burger dmalam hari..:)

    ReplyDelete
  8. pergh... KFC tu. layan burger malam-malam, nanti obes macam saya. hehehe.

    Jemput ke blog saya.

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak percaya la Nasz obes... hehe

      Delete
  9. xpnh lagi drive thru kat kfc..lagipun,rasanya xde lagi DT kat ipoh ni

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.