Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 27 May 2013

Mencari semangat yang hilang ..

Assalamualaikum w.b.t.. Datang kerja hari ini dengan slow motion.. Badan rasa macam penat.. So! Solution, sedang mencari semangat yang hilang.. Breakfast dulu.. Nak cari air yang boleh menyegar di pasar mini sebelah! Haha..

11 comments:

  1. tak der mood boleh merubah suasana kerja....agghhhh...

    ReplyDelete
  2. Dari kampung nak balik ke sini semalam pun rasa malas nyer nak drive. Hati di kampung lagi. Huhu.

    ReplyDelete
  3. sama la monday bluess malasnya nak bgn pagi..hehe

    ReplyDelete
  4. breakfast tu paling penting :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.