Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 8 May 2013

Bobo Jadi Artis MIG ?


Assalamualaikum w.b.t.. Bobo jadi artis MIG? Ini yang Eraz jumpa di Facebook masa duk merayau menunggu masa nak makan tengahari tadi.. Jika betul la Bobo jadi artis MIG atas pelawaan Mejar David Teo, memang terbuktilah kuasa Youtube membawa rezeki kepada Bobo..

Banyak blog melaporkan Bobo secara rasmi telah menjadi ‘talent’ atau artis di naungan syarikat Metrowealth International Group (MIG) dimiliki Mejar David Teo.. Perkara ini timbul selepas sekeping gambar yang dikongsikan oleh Bobo sendiri bergambar dengan Mejar David Teo bersama dengan dokumen yang mungkin mengandungi kontrak..

Korang mesti kenal Bobo ni.. Sangat terkenal dengan parodi nyayi lagu Sayang - Shae.. Terbaru Bobo hasilkan video Parodi Gwiyomi dengan style dia sendiri.. Jika benar berita 'Bobo Jadi Artis MIG ?' tu, memang rezeki Bobo untuk masuk ke industri hiburan Malaysia.. Tahniah!

38 comments:

  1. Replies
    1. kabarnya orang Masjid Tanah....sebelah kampung tapi tak kenal sangat.....

      Delete
    2. Rumah akak dekat dgn KMM Londang ke? ;D

      Delete
  2. wahhh..lepas nie makin meletop letop lah die :)

    ReplyDelete
  3. tahniah buat bobo...rezeki dio...

    ReplyDelete
  4. wahh..tahniah bobo..smakin brtmbh rezeki dia.. :D

    ReplyDelete
  5. rezeki bobo. kalo jadi pengacara memang happening ne.

    ReplyDelete
  6. bagusnya.... bakat yang boleh dikembangkan lagi... tahniah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Mgkn Mr. David blh cungkil lg bakat dia...

      Delete
  7. wahhh. jealous pulak. ahahahaha xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mn tahu lps ni rzeki Maru Maru pula...

      Delete
  8. hye eraz.kadang2 kita perlukan org baru yg kreatif mcm bobo ni,,mgkn memualkan pada org lain,tapi ada jugak yg suka,kan.makin meriahlah dunia hbrn lps ni.takut2 artis yg sedia ada pun sama2 bersaing hasilkan parodi yg tersendiri ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang penting dia sendiri cekal dan sanggup menerima sebarang cabaran..

      Delete
  9. fuyooo.. da rezeki die.. die pun thaan kritikan..gud luck bobo

    ReplyDelete
  10. kalau betul mmg bertuah la dia..hehe

    ReplyDelete
  11. perhh!!!....biar betikk...hahahaha

    ReplyDelete
  12. Tk minat sgt ngn dy ni.tpi xpelah.da jdi artis.hrp pndai bwk diri

    ReplyDelete
  13. amboi mkn fofular lah bobo yer !

    ReplyDelete
  14. majulah! dgn you tube je dh blh jadi artis

    ReplyDelete
  15. rezeki ada di mana-mana meskipun di Youtube. dunia semakin canggih. tak perlu nak buat demo dan hantar di syarikat rakaman. nyanyi dalam Youtube dan dah jadi artis sekarang ini.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.