Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 2 May 2013

Nasi Lemak Special

Assalamualaikum w.b.t.. Gambar nasi lemak ni Eraz jumpa di Facebook.. Rasa macam menarik untuk dikongsikan dengan rakan blogger.. Kalau la jumpa Nasi Lemak macam ni, rasa macam sayang la pula nak makan kan.. Haha.. Mesti harga mahal ni.. Haha..

#Hari kedua di Institut Latihan Islam Malaysia (ILIM) Wilayah Timur untuk taklimat guru-guru KAFA Daerah Besut..

16 comments:

  1. cantiknya nasi lemak dia.. memang sayang nak makan.. hehe

    ReplyDelete
  2. comeynya... tak nak mkn bole ;)

    ReplyDelete
  3. cam sikit jer...nak makan cam mana... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasal... Macam tak kenyang nanti... Hehe

      Delete
  4. sayang nak mkn.past tu kenapa skit sgt..haha

    ReplyDelete
  5. tak kenyang la nak makan. huhuhu.

    tapi kalau dah lapar, kita bedal je.

    Jemput ke blog saya.

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  6. kreatif nasi lemaknya....tengok jer ler....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak kan nak tengok je kot... hehe

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.