Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 4 May 2013

Ranking Alexa.com Di Bawah 90,000 #6

Assalamualaikum w.b.t.. Selepas update entri tentang Ranking Alexa.com bagi blog ERAZ FADLI Di Bawah 100,000 pada 19 April 2013 lepas, hari ini ranking telah meningkat ke :

Global Rank : 89,458
Rank MY : 680

Insyaallah dari masa ke semasa, Eraz akan cuba kekalkan prestasi blog ni.. Cuba untuk kekalkan pengunjung ke sini.. Jangan pula sekali datang, lepas tu, tak nak datang dah.. Hehe.. Siapa yang nak semak kedudukan masing-masing, boleh klik gambar di bawah.. Selamat maju jaya... 


12 comments:

  1. wahhhh dah bawah 90k .... tahniah ya..

    ReplyDelete
  2. Tahniah Eraz makin hari ada kemajuan.....keep it up...!

    ReplyDelete
  3. terbaek bro.. aku pnye pun dah makin mnurun cume yg rank in my tu makin mningkat.. mgkn makin rmai dah web kat malaysia ni dah up trafik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih... ;D
      Kawe po perasan gitu... Ramai memberi saingan...

      Delete
  4. wah... tahniah. blog saya pun tak macam ni.

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  5. betul tu..tahniah..kdg2 nk post entry pun malas..apatah lagi nk capai ranking alexa ni

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.