Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 30 April 2013

Hari Pertama di Institut Latihan Islam Malaysia (ILIM) Wilayah Timur

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni, hari pertama di Institut Latihan Islam Malaysia (ILIM) untuk taklimat kepada Guru-Guru KAFA Daerah Besut.. Semua berjalan lancar.. Tugas Eraz sebagai urus setia dalam masa yang sama Emcee.. Tak boleh lari sungguh dari Emcee.. Kalau boleh nak pencen dah dari Emcee ni..

Ini hari pertama.. Khamis hari kedua.. Bertolak dari pukul 6.45 am lagi dari office.. Bertolak dari rumah, lagi la awal.. Tugas kerja.. Macam ni la.. Esok cuti Hari Pekerja.. Lepas sampai je office petang ni, kena sambung kerja lagi.. Asyik kerja luar je, camne la kerja nak cepat siap..

5 comments:

  1. biasalah, kalau org pndai brcakap msti jadi emcee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitu la nmpk nye.. kena buat ala2 nebes ni.. tp knp sebelum ni tak.. haha

      Delete
  2. dah tugas emcee nie sure schedule pun penuh.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.