Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 24 February 2015

Susahnya nak #Selfie dengan dia !


Assalamualaikum w.b.t.. Siapa dia? Artis ke? Popular ke? Tidak lain dan tidak bukan la, anak kesayangan beta.. Ini yang terjadi semalam masa on the way balik rumah dari nursery, try untuk selfie dengan Zara.. Tapi bukan main susah lagi.. Kalau Zara selfie dengan Mama dia, ok je,. Kalau dengan Papa, mesti nak main itu ini atau nak larik.. Kenapa la agaknya.. Kalau macam ni, susah la nak ada gambar bersama.. Tak kan nak tunggu orang lain ambilkan k.. Haha..

Ini semua aktiviti semasa menunggu lampu hijau di traffic light.. Biasa kalau petang balik kerja, kereta banyak.. Jammed pun biasa jadi di jalan raya tu, memang lama.. 

2 comments:

  1. tengah nak melasak jangan harao nak boleh selfie2..

    ReplyDelete
  2. Hehehehe..mmg susah kalau mcm tu..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.