Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 22 February 2015

Dia asyik nak je ..


Assalamualaikum w.b.t.. Dah lama juga tak main check search keyword apa yang sangkut kat blog erazfadlidotcom ni.. Tapi hari ni bila check, ada satu ayat sangkut.. Bila cuba search, carian terus ke entri Zara di blog Eraz.. Dalam pada baca-baca perkataan 'dia asyik nak je' tu, memang boleh bagi banyak maksud.. Betul tak? Haha.. Double meaning..

Apa korang fikir? Asyik nak apa?? Hahaha.. Sama-sama fikir..

1 comment:

  1. Bkn double meaning lagi tu eraz..dah boleh jd triple meaning dan lain²..hehe..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.