Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 11 February 2015

Makan tapi tak kenyang ..

(Gambar Hiasan)

Assalamualaikum w.b.t.. Pernah tak korang rasa, sudah makan nasi tapi rasa tak kenyang.. Errrmmmm.. Susah nak explain.. Tak makan, lapar.. Makan, rasa tak kenyang.. Kenapa rasa tak kenyang? Antaranya sebab no choice, terpaksa beli nasi dan lauk di tempat yang biasa sangat.. Sebab malas nak keluar jauh, terpaksa la kan.. 

Kalau tengok dari rupa, memang ok.. Boleh makan.. Tapi bila dan selalu makan, lauk yang sama, gulai yang sama, lepas makan, rasa macam tak rasa dah.. Maybe sebenarnya kenyang kalau dah habis nasi sebungkus, tapi perasaan tu yang tak 'kenyang'.. Hehe.. Macam-macam la..

Sumber Gambar : SINI

4 comments:

  1. cheery selalu sangat rasa mcm tu..jiwa kacau hahaha

    ReplyDelete
  2. Hai. tumpang promote blog jap, boleh ? hehe. Pelbagai jenis barangan elektronik & gajet2 sprt powerbank, speaker, case2 handphone, monopod ada dijual di blog ini http://lelonggadget.blogspot.com

    Jom singgah segera !

    ReplyDelete
  3. Aduhai..sedap pulak mknn dalam gambo tu..

    ReplyDelete
  4. kalau saya, confirm cari ais kerim ke nak bagi mulut ni mengunyah

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.