Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 1 February 2015

Datuk Jackie Chan

Assalamualaikum w.b.t.. Pagi tadi ada terbaca pasal ni kat blog ke atau akhbar online.. Masa bukak Facebook tadi, nampak seorang kawan publish gambar di wall dia.. Turn Jackie Chan mendapat gelaran Datuk hari ni.. Katanya selain Jackie Chan, Ustaz Kazim Alias pun dapat kan.. Sebelum Shah Rukh Khan dapat Datuk dari Kerajaan Melaka.. Mungkin lepas ni Jackie Chan akan buat sesuatu untuk mempromosikan lagi nama Malaysia.. Pasti ada alasan kenapa gelaran Datuk tu diberi.. Jackie Chan hadir nampaknya..

3 comments:

  1. wahhh Jackie chan pon dpt pangkat datuk..

    ReplyDelete
  2. Comel je tengok pak kungfu ni pakai songkok! Haha

    ReplyDelete
  3. Minat gn jackie chan dan film²nya..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.