Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 4 February 2015

Buat Ice Cream Sendiri untuk Zara


Assalamualaikum w.b.t.. Ini semua idea mama Zara.. Masa dia pergi mencuci mata kat SSF, terjumpa benda ni.. Memandangkan Zara memang suka makan ice cream, so dia decide untuk buat sendiri ice cream.. Kalau buat sendiri ni katanya boleh kurang manis itu ini kan.. Yang Eraz snap gambar ni ice cream Milo..

Zara memang suka makan ice cream.. Biasa belikan cornetto mini tu.. Memang dia pegang sendiri dari mula sampai habis.. Tapi kena tahan sabar la kalau menitik atau apa-apa atau ice cream tiba-tiba jatuh kan.. Hehe.. Dalam proses nak belajar, biasa la..

2 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.