Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 11 February 2015

Disebabkan Catatan Sue Izza !


Assalamualaikum w.b.t.. Disebabkan baca entri terbaru Kak Sue Izza kita ni tentang makan-makan, terus rasa nak lunch dengan Tuna Sandwich je hari ni.. Camne tu.. Haha.. Nampak sedap tu.. Dah dapat rasa tuna tu berada dalam mulut.. Hehe.. Kenyang ke tak, lain kira kot, janji dapat makan.. Sebenarnya, keinginan nak makan Tuna Sandwich ni dari hujung bulan Januari ari tu lagi.. 

Masa kat KLIA, sambil menunggu flight, lepak makan dengan kawan-kawan.. Nak order Tuna Sandwich tetapi malangnya ter order yang lain.. So layan je la makan.. Rasa macam dah lupa, tapi lepas baca entri INI, jeng jeng jeng, terus nak keluar cari rasanya.. Simptom mengidam dah ni..

Sempat ke tak keluar tengahari ni, tak tahu la.. Ketidaklaratan badan masih lagi terasa.. Macam nak tidur pun ada.. Tapi makan camne kan.. Message wife jap.. Mana tahu dia ada idea..

#Kak Sue, belanja boleh? Hehe..

7 comments:

  1. Kerana kak sue..ehehee...nnt g cari eraz...ngidam la tuuu

    ReplyDelete
  2. Minta je voucher dari Kak Sue , Eraz hahahaaha

    ReplyDelete
  3. Haha. seram tengok tajuk.
    Laju2 buka blog abg eraz.
    Dah kenapa dgn kak sue, rupanya pasal tuna sandwich.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.